Succesvol Internationaal debuut CSI Lier

Edwin is sinds gisteren te vinden op het internationale concours in Lier (België). Op de prachtige terreinen van Azelhof maakt hij hier met drie van onze toppers zijn internationale opwachting in de Jonge Paarden rubrieken (CSIYH). Dit zijn: H.Quick Frieda O (v. Valuta), Imagine (v. Etoulon) en Gaudi (v. Lexicon). Gisteren zijn ze al gestart en voor als nog gaat het super. De paarden gedragen zich perfect op stal, zij zijn in de goede handen van groom Daphne, en in de nieuwe vrachtwagen is het goed ‘vertoeven’. Hier onder een paar impressie foto’s.
De wedstrijd duurt tot en met zondag.

Op donderdag wist Edwin met Gaudi als beste Nederlander te eindigen in de rubriek voor 7 jarige springpaarden. De combinatie behaalde een 17e plek (van de 150 starts) en eindigden nét achter de 32-jarige top ruiter Scott Brash. Scott is onder andere winnaar van het olympisch team goud in London.

Vrijdag: Edwin is al vroeg gestart met Imagine. Met de nakomeling van Etoulon wist Edwin de CSIYH – 2 fase Special als enigste Nederlander foutloos te blijven! Samen met nog negen andere lieten zij alle balken in de lepels liggen en daarmee behaalde hij dus een gedeelde eerste plaats.

Zaterdag: Na alle weersomstandigheden te hebben gehad, werden we vandaag ‘getrakteerd’ op een lading sneeuw. Ondanks de koude weersomstandigheden en het feit dat ze al dagen hadden gelopen, bleven de paarden stuk voor stuk fenomenaal springen. Hoe ongelooflijk blij en trots kan je zijn met deze geweldige viervoeters.
Gaudi en H.Quick Frieda O noteerde beide hun 3e op één volgende foutloze ronde van deze wedstrijd.

Al met al een onwijs geslaagd internationaal debuut, niet mogelijk geweest zonder alle fantastische hulp van groom, medewerkers thuis en natuurlijk eigenaren en sponsoren.

Op naar de volgende internationale starts in Mei in de Peelbergen.

                        

 

 

       

Copyright © 2018 · Stal de Wilderij