Joyful JB

Joyful JB is een 4 jarige dochter van de hengst El Savador

De hengst El Salvador is de algemeen kampioen springen, verrichtingsonderzoek 2012!

Hij is nu al een legende.

El Salvador heeft uitstraling, maat, goede bewegingen en harde benen. Hij beschikt over een krachtige droom galop met een goede ruimte, balans en power.

El Salvador is een eerlijke betrouwbare hengst met een goede instelling en veel bereidheid tot werken. El Salvador zijn vader is Vigaro, die zelf internationaal grote successen heeft behaald. Zijn moeder Antartica is een fantastische merrie met veel kwaliteit in de benen. Ze heeft ras, hardheid en goede bewegingen. Een uitzonderlijke fokmerrie die uit een zeer bewezen moederlijn komt. Top merries achter elkaar van Kojak, Heartbreaker, Cassini en dan de stam van de stempelhengst Burggraaf. Holsteins gefokt. Uit deze moederstam komen vele internationale succesvolle springpaarden die ook starten in wereldbekerwedstrijden.

Glock’s Zaranza v. Karandasj, komt uit de grootmoeder van El Salvador en is een zeer opvallend Grand Prix spring paard onder Gerco Schröder.

-El Salvador slaagde met zeer hoge cijfers voor zijn verrichtingen en heeft zeer veel aanleg als springpaard en geeft zijn ruiter ook een zeer goed gevoel.

Moeder Bacardi JB is een dochter van Silvio 1 x Star Regent.

Joyful beschikt over kwaliteit, souplesse en afdruk op de sprong. Momenteel is ze recent beleerd en zal opgeleid worden voor de toekomstige springsport

Copyright © 2019 · Stal de Wilderij