Fabriek CLEACE

Handdesinfectiefabriek

We hebben moderne fabrieken met internationale normen, geautomatiseerde productiewerkplaatsen en professionele laboratoria. Onze enorme productiecapaciteit kan voldoen aan de behoeften van de wereldmarkt. Op dit moment is ons handdesinfecterend middel geëxporteerd naar meer dan 150 landen. Ze hebben allemaal testrapporten van derden en internationale certificaten. Het product kan 99,99% van de schadelijke ziektekiemen effectief doden. U kunt handdesinfecterende middelen met verschillende geuren en specificaties aanpassen aan uw behoeften.

Productiecapaciteit van handdesinfecterende middelen:

3 miljoen flessen per dag

Categorieën van handdesinfectiemiddelen:

Alcohol handdesinfecterend middel, alcoholvrij handdesinfecterend middel, schuimend alcohol handdesinfecterend middel

Doekjes Fabriek

We hebben 2 fabrieken met een oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter en enkele volautomatische productiewerkplaatsen. Onze enorme productiecapaciteit kan voldoen aan de behoeften van de wereldmarkt. We controleren de productie van elke zak doekjes met hoge normen en de grondstofverhouding is strikt gebaseerd op gegevens. We kunnen doekjes met verschillende specificaties produceren. Tegelijkertijd kunt u doekjes met verschillende geuren en toegevoegde handbeschermingsingrediënten aanpassen aan uw behoeften. Dit product kan effectief 99,99% van de schadelijke ziektekiemen doden en heeft testrapporten van derden en internationale certificaten.

Productiecapaciteit van doekjes:

3 miljoen zakken per dag

1 miljoen bussen per dag

Categorieën van doekjes:

Alcoholdesinfecterende doekjes, alcoholvrije desinfecterende doekjes, droge doekjes, babydoekjes

Waspoederfabriek

We hebben een waspoederfabriek die verschillende specificaties van waspoeder levert, waaronder 30 g, 125 g, 200 g, 250 g, 1 kg, 2 kg, 3 kg, 6 kg. Uiteraard kunnen we specificaties op maat maken volgens uw wensen. We hebben veel tijd besteed aan het verpakkingsontwerp van waspoeder en we hopen dat iedereen het leuk vindt.

Als u uw eigen vereisten heeft voor het ontwerp van waspoederverpakkingen, hebben we professionele ontwerpers om patronen te ontwerpen volgens uw vereisten.

Zeepfabriek

Productiefaciliteit: we gebruiken de meest geavanceerde zeepproductielijn in China, met een professionele technicus en formule, die u producten van de beste kwaliteit biedt.

Productiecapaciteit: 30.000 ton zepen per jaar

Zeeptype: toiletzeep, badzeep, schoonheidszeep, vochtinbrengende zeep, waszeep, multifunctionele zeep

Zeepmaat:

Schoonheidszeep: 75/85/90/95/125/150/175/200 g

Waszeep: 90/110/150/200/202/300 g

Pakkettype: plastic zakpakket / krimpfolie / doospakket / papieren omslag

Internationale markten: Nieuw-Zeeland, Canada, Suriname, Guyana, Trinidad, Tobago, Ghana, Togo, Kameroen en vele andere landen.

Certificaten: ISO 9001, ISO 14000, SGS, BV, SASO en andere internationale certificeringen.

Vloeibare wasmiddelfabriek

Vloeibare wasmiddelen behoren tot onze belangrijkste exportproducten. Onze fabriek is uitgerust met de geavanceerde apparatuur met professionele arbeiders om elk proces te controleren.

Productieproces wasmiddel:

1. Nieuwe bestelling: Wanneer we een nieuwe bestelling voor wasmiddelen ontvangen, zullen we de aanvraag doorsturen naar onze R&D-afdeling. Onze technici zullen meerdere monsters maken om de functie en stabiliteit te testen en vervolgens de meest geschikte formule ontwikkelen.

2. Zodra de formule is vastgesteld, zal de inkoper de inkooplijst opmaken. Elk van onze materiaalleveranciers heeft een langdurige samenwerking met ons en kan op professionele wijze grondstoffen produceren. Wanneer het materiaal arriveert, zullen onze professionele kwaliteitscontrole-experts het materiaal inspecteren, zoals een flesvaltest, lektest, enz. Elke stap is om de productkwaliteit te waarborgen.

3. Na de test wordt het materiaal naar de werkplaats gestuurd. Tijdens het productieproces voeren onze kwaliteitsinspecteurs willekeurige inspecties uit op monsters om de algehele kwaliteit van de goederen te waarborgen.

4. Tijdens de laatste verzending zullen onze managers ter plaatse zijn om de meest redelijke lading te garanderen.

Productiecapaciteit van vloeibare wasmiddelen:

1 miljoen ton per jaar

Categorieën van vloeibare wasmiddelen:

Afwasmiddel, Handwasmiddel, Wasmiddel, Wasverzachter, Huishoudelijke wasmiddelen, Ontsmettingsmiddel, Toiletreiniger, Keukenreiniger, Glasreiniger, Bleekmiddel

Aerosolfabriek

In de spuitbussenfabriek produceren we spuitproducten zoals insecticidesprays en luchtverfrissers. Beide producten hebben verschillende specificaties en verschillende geuren. De hoogwaardige spuitbussen kunnen ervoor zorgen dat de druk niet snel daalt.

Luierfabriek

Wij zijn de grootste luierfabrikant in China en onze producten worden in het buitenland verkocht. Naast onze eigen merken Bububear Baby Diaper, Mamaloves Baby Diaper, Bububear Diaper Pants en Allcare Adult Diaper, hebben we volwassen OEM & ODM-services, die u kunnen voorzien van op maat gemaakte producten van uw merk, inclusief verpakkingsontwerp, enz. Welkom om te informeren.

Productiecapaciteit:

3 miljoen pads/dag

Luiertype:

Babyluier, babyluierbroek, luier voor volwassenen

Sanitaire servettenfabriek

We kunnen verschillende soorten maandverband leveren die u wilt. Of het nu gaat om de maat, het ontwerp of het materiaal, we zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Productiecapaciteit:

120 duizend ton per jaar

Type maandverband:

Ademende maandverband, puur katoenen maandverband, snel absorberend maandverband……

Weefselfabriek

We kunnen verschillende soorten papier, servetpapier, toiletpapier, rolpapier en ander huishoudelijk papier leveren dat u maar wilt.

Productiecapaciteit:

50 duizend ton per jaar

Artikel:

Weefsel; Papierrol; Servet; Keukenpapier

Ons merk:

Nieuwe zon,JOBY,Bububear

Copyright ©CLEACE All rights reserved