Je Suis Touchante

Onze 4 jarige Je Suis Touchante is een dochter van de hengst Firestone.

Firestone is een prachtig product van dressuurtoppers Johnson en Florencio. Johnson behoort onder Hans Peter Minderhoud tot de absolute wereldtop en droeg bij aan de bronzen teammedaille op de Wereldruiterspelen in Caen 2014 en greep teamgoud en individueel brons op de Europese kampioenschappen in Aken 2015. Tweevoudig wereldkampioen bij de vijf- en zesjarigen Florencio werd afgelopen jaar ‘Keur’ verklaard door het KWPN dankzij zijn op Grand Prix-niveau presterende nakomelingen en de KWPN-goedgekeurde hengst Charmeur. De volbloed Painters Row xx en de waardevolle Saluut versterken Firestone’s pedigree.

Firestone komt uit de bekende Bella-lijn, waar vele succesvolle spring- en dressuurpaarden uit voortkomen. Firestone’s volle zus Elfi behaalde daarnaast 81,5 punten in de EPTM en scoorde maar liefst 95 punten voor draf op de KWPN-stamboekkeuring.

Op de KWPN Hengstenkeuring viel Firestone op door zijn fantastische model en extra bewegingen, wat hem de reservetitel in de KWPN Kampioenskeuring opleverde. Vervolgens scoorde Firestone maar liefst 82,5 punten in het KWPN-verrichtingsonderzoek en toont hij zich in de KWPN Hengstencompetitie ook zeer talentvol. Onder Joyce Lenaerts behaalde Firestone een vijfde plaats in Ermelo en een vierde plaats in Roosendaal. De eerste veulenjaargangen van Firestone lijken veelbelovend: veel uitstraling, ras en beweging!

Je suis Touchante is gefokt uit onze merrie Senorita, uit de bekende duitse moederlijn van Sandro Hit x Brentano 11. Moeder Senorita was zelf als veulen destijd aangewezen voor de Elite Auction in Vechta mede door haar fantastische aanleg. En dat blijkt ook wel dat ze deze kwaliteiten doorgeeft aan haar kinderen! Stuk voor stuk zijn de nakomelingen van deze merrie kwaliteitsvol en hebben ze zeer veel aanleg voor het de hogere dressuursport!

Copyright © 2021 · Stal de Wilderij