Gastenverblijf & Trainingen 2020

Sinds 1 Februari is ons gastenverblijf weer in gebruik nadat deze voor een periode van 2 jaar verhuurd was.

De afgelopen 3 maanden hebben we het gehele huis onder handen genomen en is het huis geheel voorzien van een lik verf en opknap werkzaamheden en een vernieuwde inrichting om het onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken!

Het gastenverblijf is voorzien van een ruime woonkamer met serre, met een prachtig uitzicht over het weiland met paarden, een ruime badkamer met een ligbad en douche, keuken met kookplaat, oven, vaatwasser, koel/vries combinatie en 2 slaapkamers met 4 slaapplekken. Daarnaast beschikt het gastenverblijf over een grote gezellige tuin met veel privacy waar men gezellig kan zitten relaxen en in de zomermaanden de barbecue aan kan steken, hoe leuk is dat?!

Het behoort tot de mogelijkheden om je paard mee te nemen en te stallen bij ons, dit kan eventueel gecombineerd worden met de aanstaande trainingsweekenden die wij organiseren in samenwerking met Marga van Schaik & Caroline Wick van Paard in beweging , een aantal keer per jaar. Of boek een aparte springtraining bij Edwin en/of een dressuur training bij Angela en/of Marga. Zoals jullie kunnen lezen is er veel mogelijk , ook eventueel combinaties.

Op 3/4 & 5 April organiseren wij een dressuur training weekend samen met dressuur instructrice Marga van Schaik & Caroline Wick van Paard in beweging. Op 8/9 & 10 Mei organiseren wij een Jumping weekend , gegeven door Edwin Breukink.

Daarnaast kan je bij ons heerlijk wandelen en fietsen aangezien ons bedrijf en gastenverblijf aan de rand van de Veluwezoom ligt en zijn er veel toeristische plaatsen te bezoeken met veel wandel & fiets routes en heerlijke gezellige restaurantjes!

Het leuke is dat ons gastenverblijf tot aan Juni al geregeld geboekt is door gasten van booking.com maar ook door onze eigen klanten die een paard bij ons in training hebben staan. Daarbij mogen wij in de maanden Maart, Mei en Juni onze klanten uit Dubai ontvangen en kunnen ze nu ook bij ons overnachten!

Copyright © 2021 · Stal de Wilderij