Instructie

SPRINGEN

Edwin verzorgt de springtrainingen bij Stal de Wilderij. Voor Edwin is er niks mooier dan het overbrengen van zijn passie aan zijn leerlingen en hen dan te zien groeien en verbeteren.
Met zijn jaren lange ervaring op het hoogste niveau, weet Edwin als geen ander hoe je een springpaard (of pony) moet africhten en opleiden en hij helpt andere dan ook vol passie daar mee.
Pony ruiters/amazones zijn ook van harte welkom! Met zijn geduld en positieve instelling is een les van hem altijd weer een leuke ervaring. Met een stukje fanatisme en plezier weet hij altijd weer de combinatie te motiveren en vooruit te helpen.
Edwin is een gediplomeerde ORUN 4 instructeur.

Pony en paarden combinaties van alle niveau’s zijn van harte welkom bij Edwin. Neem voor meer informatie contact met ons op!

 

DRESSUUR

Angela is een gepassioneerde dressuuramazone. Diverse paarden wist zij al naar de subtop te rijden.
Met Zolino komt zij uit op Lichte Tour niveau en dit doen zij op een zeer succesvolle wijze.
Je kan Angela benaderen voor een dressuurtraining van B(asis) tot Subtop niveau. Ook geeft zij geregeld clinics.
Angela’s trainingen kenmerken zich door het enorme fanatisme, gedrevenheid en perfectie van de amazone zelf. Ze vindt het ook heel belangrijk om tijdens de training de leerling op een positieve manier te benaderen zodat iedereen na een pittige training, toch met een goed gevoel naar huis gaat.
Angela is een gepassioneerde instructrice en daar waar het kan, zal zij ook zeker haar leerlingen helpen op wedstrijden of belangrijke evenementen.

Copyright © 2021 · Stal de Wilderij