JB’s Special

JB’s Special is een zoon van de legendarische hengst Cardento.

De Holsteiner hengst Cardento heeft alles. Een topafstamming, de capaciteit om zelf op Olympisch niveau te presteren en het vermogen om zijn talent door te geven aan zijn nakomelingen. Daarnaast beschikt hij over een gouden karakter.

Cardento staat op nr. 10 in de WBFSH ranglijst 2016 voor springhengsten.

In de indexen van diverse stamboeken scoort Cardento hoog. Hij is aanvoerder van de Zweedse index met 163.

Cardento zelf heeft zich bewezen op het allerhoogste niveau. Onder Peter Eriksson won hij de Zilveren Medaille op het WK, EK en de Olympische Spelen van Athene. Hij won de Nations Cup van Rome, Drammen en Ikast en individueel won hij de Grote Prijzen van o.a.: Holte, Helsingborg, Angelholm, Gera en Kungsbacke (2x).

JB’s Special is een halfbroer van de grand prix 1.60 m spring merrie Glock’s Amberlina die als zesjarige zevende op het WK voor jonge springpaarden in 2011 en in 2013 maakte de merrie haar debuut in de internationale sport. Met Robert Puck en Gerco Schröder in het zadel stond ze verschillende keren in de top van de uitslagenlijsten.

De halfbroer van JB’s Special Blackmail JB v. Berlin springt op 1.40m-niveau en moeder Ruberlina H (v. Corland) is een volle zus van het Grand Prix-springpaard Santa Cruz VDL.

JB’s Special heeft alle spring genen en kwaliteit in zich om zijn halfzuster Glock’s Amberlina achterna te gaan! Momenteel is hij 4 jaar en recent beleerd , ook onder het zadel zijn zijn springkwaliteiten wonderbaarlijk goed te noemen!

Copyright © 2019 · Stal de Wilderij