Training

Met Edwin als nationaal springruiter en Angela als nationaal dressuuramazone hebben we alle kennis in huis uw paarden eerlijk, verantwoord en allround aan te rijden en af te richten.

Edwin heeft al meerdere paarden naar het nationaal 1.40 m gebracht, waaronder de paarden: Maybe V. Zeoliet waarmee hij de internationale rubriek puissance springen op 2.20 won in Wierden! O.a.  met de merrie Semilly M v. Quidam de revel werd hij tweede op het GK indoor in de klasse ZZ en werd hij tevens 4e in Deurne in het nationaal 1.35 m. A- Frieda O v. Goodtimes leidde Edwin zelf op tot het nationaal 1.40 m waarna ze haar carriere voortzette in de USA onder Sandra Dalman.

Tevens brengt Edwin momenteel meerdere jonge paarden uit in de basissport om ze verder op te leiden naar het hogere niveau. Daarnaast is het tevens ook mogelijk dat Edwin uw paard voorstelt tijdens een Ibop of andere aanlegtesten.

Angela heeft al meerdere paarden naar de nationale dressuur gereden ( t/m Lichte Tour), waaronder de Elite/ Sport merrie Sensatie v. Hamilton , ZZ Zwaar en Zolino ( Ster/ Sport) v. Florencio die momenteel succesvol is in de Lichte Tour onder Angela. Daarnaast leid Angela enkele jonge paarden op in de basissport.

De trainingswijze van Edwin en Angela is gekenmerkt door rust, geduld, passie en perfectie. Zij nemen alle tijd voor het opleiden en africhten van de (jonge-)paarden.
Dit doen zij tevens onder professionele begeleiding van diverse toptrainers.

Naast het trainen van paarden, kunnen wij u ook helpen bij het keuringsklaar maken van uw paard en het geven van instructie.

Neem voor meer informatie over het trainen van uw paard, contact met ons op.

Copyright © 2021 · Stal de Wilderij