Bemiddeling

Verkoop
U wilt uw paard graag verkopen maar u komt tijd te kort of u heeft onvoldoende kennis en ervaring, dan kunt u de verkoop van uw paard laten regelen door ons.

Werkwijze
De paarden die wij in bemiddeling nemen komen bij ons op stal te staan. Elk paard wordt dagelijks getraind en komt er minimaal twee keer per dag uit. In goed overleg bespreken wij de verkoopprijs waarin beide partijen zich kunnen vinden. Daarnaast verzorgen wij de hele verkoop. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u mensen moet ontvangen die uw paard  komen bekijken en alle voorkomende werkzaamheden daarbij. Wordt uw paard naar het buitenland verkocht dan verzorgen wij ook het transport en bijbehorende administratie.

Aankoop
De ‘match’tussen paard en ruiter is erg belangrijk, vinden wij. Ze moeten bij elkaar passen en elkaar begrijpen. Dat is soms nog best wel lastig. Wij kunnen u helpen bij de aankoop van een paard. Wij gaan dan op zoek binnen ons brede netwerk naar geschikte kandidaten en gaan mee naar de eerste afspraak.
Als alles goed lijkt, zouden wij eventueel ook de medische keuring voor u kunnen regelen en eventueel ook de onderhandelingen voor u voeren.

Wilt u meer weten over verkoop of aankoop (bemiddeling) neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

A-Frieda O ISP 1.60m

Copyright © 2021 · Stal de Wilderij